Kansenseminar circulaire economie, afvalmanagement en recycling in Ghana

Kansenseminar circulaire economie, afvalmanagement en recycling in Ghana

“Bent u actief in afvalmanagement, recycling of circulaire economie? En overweegt u om zaken te gaan doen met Ghana, een van de meest stabiele en snelst groeiende economieën van Afrika? Kom dan op 27 juni naar ons kansenseminar in Den Haag.

Aan de hand van een quickscan zijn de belangrijkste bottlenecks en mogelijke oplossingsrichtingen op het gebied van de circulaire economie, afvalmanagement en recycling voor Ghana in kaart gebracht. Dit heeft geleid tot een rapport. Op donderdag 27 juni, presenteert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) dit rapport met de belangrijkste uitkomsten en kansen voor Ghana en Nederlandse ondernemers.

Kansen en business cases
Tijdens het kansenseminar gaan wij graag samen met u aan de slag om te kijken hoe wij mogelijke kansen in Ghana kunnen omzetten in succesvolle business cases (handel, investeringen en innovatie). Te denken valt aan plastics, reparatie en refurbishment, e-waste, circulaire landbouw en recycling.

Met ondersteuning van de Nederlandse ambassade in Ghana zal actief de samenwerking worden gezocht met bedrijven en partijen als de Environmental Services Providers Association, het African Circular Economy Network, UNDP (die een circulair platform in Ghana ontwikkelt) en de EU Delegatie in Accra.”

Kijk voor meer informatie hier!