Sturen met de Buren – Meer elektrisch autodelen in Overijssel!

Sturen met de Buren - Meer elektrisch autodelen in Overijssel!

Natuur en Milieu Overijssel zet zich in voor een mooie, duurzame provincie. Een provincie waarin we groen en duurzaam wonen, werken, en….. onszelf op een schone en milieuvriendelijke manier van A naar B verplaatsen! Elektrisch autodelen is één van de manieren om dat te doen. In het project “Sturen met de Buren” stimuleren en ondersteunen we inwoners van Overijssel om hun eigen elektrisch deelinitiatief te starten. En delen is natuurlijk súper circulair!

Door het stimuleren van deelauto’s, wil Natuur en Milieu Overijssel (NMO) elektrisch autorijden beschikbaar maken voor een grotere groep particulieren. En hoe meer mensen een auto met de buurt delen, hoe minder auto’s en parkeerplaatsen er nodig zijn!

 

 

Meer autodelen in Overijssel!
Hoewel er op verschillende plekken in Overijssel al wordt geëxperimenteerd met het delen van auto’s, kent de provincie nog té weinig initiatieven die grootschalig genoeg zijn om particulieren een aantrekkelijk alternatief te bieden voor het gebruik van een eigen (benzine) auto. Met Sturen met de Buren wil NMO daar verandering in brengen!

Ik wil meer weten over Sturen met de Buren!

Nieuwe Energie Overijssel
Dit project valt onder het cluster Mobiliteit van het programma Nieuwe Energie Overijssel. Nieuwe Energie Overijssel verbindt en versterkt partners en initiatieven die bijdragen aan de energietransitie in Overijssel. Natuur en Milieu Overijssel is kernpartner binnen de Alliantie Nieuwe Energie Overijssel.