Challenge Week Circulaire Fabrieken

14 december 2021

Challenge Week Circulaire Fabrieken

Kans op nieuwe business voor jouw start-up, scale-up of mkb onderneming

Hoe vind ik afnemers? Hoe realiseer ik proof of concept? Wat levert het mij op? Dát houdt jou als scale-up of start-up bezig. En dat is precies waarom je mee zou moeten doen met de Challenge Week van het programma Circulaire Fabrieken. Je hebt namelijk een grote kans om nieuwe business te genereren voor jouw oplossing, idee of product.

Circulaire Challenge als uitgangspunt

De basis van de Challenge Week is de vraag van een bedrijf naar een circulaire oplossing voor een uitdaging. Hier vind je deze ‘challenges’. Heb jij een idee om met een challenge aan de slag te gaan? Of heb jij kennis die aansluit op de vraag? Meld je dan aan.

Biedt jouw aanmelding voldoende aanknopingspunten? Dan word je tijdens de Challenge Week geselecteerd en helpen studenten van Saxion je bij een plan van aanpak, die je op de maandagmorgen in de Challenge Week (17 t/m 22 januari 2022) pitcht voor de challenger.

Meld je aan

 

Waarom meedoen aan de Challenge Week?

  • Blijvende procesbegeleiding, ook na het totstandkoming van de match
  • Toegang tot testfaciliteiten, innovators en bedrijven in de Cleantech Regio
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling en groei

Challenge Week

In de week van 17 t/m 22 januari 2022 zal er op diverse momenten zowel online als offline contact zijn tussen challengers en kennis- en innovatieleveranciers. De week begint op maandag met kennismaken tijdens een kick-off bij de Gasfabriek, Deventer, waar je de oplossing pitcht voor de challengers. Op dinsdag bezoeken leveranciers met studenten het challengebedrijf, op woensdag is er kort online contact tussen bedrijf en studenten en selecteren de bedrijven de kennis- en innovatieleveranciers die het beste aansluiten op hun challenge. Op donderdag wordt er door de challengers en gekozen oplossingen gewerkt aan een gezamenlijk plan van aanpak. Op een gezamenlijke slotbijeenkomst op vrijdag pitchen deze leveranciers hun plan van aanpak. Locatie: Zwitsal terrein Apeldoorn.

Kijk voor meer informatie op www.circulairefabrieken.nl of meld je direct aan.

Over Circulaire Fabrieken

Het project Circulaire Fabrieken sluit aan op de ambities van Cleantech Regio om de meest circulaire regio van Nederland te zijn en wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage uit de Regio Deal Cleantech Regio.