Help de E-waste Race naar Duitsland

23 juni 2019

Help de E-waste Race naar Duitsland 

De E-waste Race is sinds 2014 een succesvol project in Nederland. Inmiddels zijn we 65 races met 650 deelnemende scholen verder en hebben we meer dan één miljoen apparaten ingezameld. Met 23 races op de planning in 2019, geloven wij dat onze impact op de circulaire economie geen grenzen kent.

Wij willen graag nog veel meer kinderen en buurtbewoners bereiken met onze boodschap over het belang van elektronica inzameling voor hergebruik en recycling. Daarom willen wij de grens over, naar Duitsland!

We hebben inmiddels partners gevonden die ons kunnen helpen de E-waste Race Berlijn uit te rollen. De volgende stap is het opzetten van een pilot om de Duitse lokale partijen te overtuigen, dat de E-waste Race in Duitsland ook werkt! Hiervoor zijn wij een crowdfunding actie gestart. Is de Race net zo succesvol als de Nederlandse versie, dan verkennen wij de mogelijkheid om uit te breiden naar andere steden in Duitsland.

Wij zijn enorm blij met elke kleine financiële bijdragen voor deze crowdfunding zodat we de pilot goed neer kunnen zetten en impact maken door heel Duitsland!

Terug naar het nieuwsoverzicht?