Het circulaire gezichtsschild van 033pp

2 juni 2020

Een gezichtsschild van gerecycled plastic

Met trots presenteert 033pp haar eerste product gemaakt van gebruikt & schoongemaakt plastic; een gezichtsschild. Het gezichtsschild biedt frontale bescherming van het hele gezicht, tegen spatten bij hoesten, niezen of gewoon praten. Doordat het gehele gezicht beschermd is kunt u veiliger uw werk uitvoeren en uwzelf begeven in drukkere ruimtes. Toepasbaar voor o.a. tandartsen, mondhygiënisten, thuis- en mantelzorgers. Alle onderdelen van dit masker zijn vervangbaar en schoon te maken met zeep of alcohol.  Het gezichtsschild is ook geschikt voor brildragers.

033pp maakt alle schilden met de hand en op aanvraag doen ze ook kleine aanpassingen, zoals extra afsluiting van bovenaf. Dit ter bescherming voor spatten via de bovenkant bij bukken, bijvoorbeeld voor mondhygiënisten. 

Wie horen er bij 033pp?

“Wij zijn Peter Kaim en Inez de Zwart. Wij delen een ideaal: handen en voeten geven aan circulair denken en doen. Vanuit dit ideaal is 033PP ontstaan, een samenwerking tussen onze beide bedrijven.”

Samen hebben zij bij 033pp ruime kennis over zwerfafval, afval scheiden, verschillende soorten plastics en de technieken om deze te verwerken. Van het verzamelen (zowel thuis als ook op de werkvloer), sorteren, vermalen tot het omsmelten naar halffabricaten en nieuwe producten. Deze kennis delen zij graag. In hun werkplaats, praktische workshops, advies voor bedrijven, consumenten, basis- en voortgezet onderwijs. 

“Onze visie is als volgt: In 2025 is 033pp hét kennisknooppunt rondom (kleinschalige) plastic recycling van Amersfoort en omstreken. Lokale partijen zoals scholen, bedrijven en (non-profit) organisaties komen met hun vragen bij ons. Onze werkplaats is dagelijks geopend. Het is een plek om te ontdekken, te recyclen en doen.” 

Kijk op www.033pp.nl voor meer informatie over het gezichtsschild, het initiatief en de contactgegevens van 033pp.