Heel Apeldoorn Repareert

Heel Apeldoorn repareert

In het kader van de week van de circulaire economie gingen we op bezoek bij het Foenix in de gemeente Apeldoorn. In dit mooie uitgebreide kringloopcentrum kun je naast producten ook een permanent repaircafé vinden. Dit project is onderdeel van het project ‘Heel Apeldoorn Repareert’.

Kringloopcentrum Foenix in Apeldoorn is een prachtig en compleet kringloopcentrum. Je vindt er zoals in veel andere kringloopwinkel mooie spullen, groot en klein. Daarnaast is er in het kringloopcentrum ook een permanent repaircafé ingericht. Hier kun je op afspraak terecht met jouw elektrische apparaten. De aanwezige experts kijken met je mee of het te repareren valt. Zo geef je jouw oplader, tosti-apparaat of boormachine weer een tweede leven!

Dit repaircafé is onderdeel van het project ‘Heel Apeldoorn repareert‘ van de gemeente Apeldoorn. Op deze webpagina zijn alle plekken waar je in Apeldoorn iets kunt laten repareren bij elkaar gezet. Zo hoef je nooit meer op zoek naar reparatiewinkels voor bijvoorbeeld kleding, je fiets of je mobiele telefoon.

Het Servicepunt Circulair doet een oproep aan alle Nederlandse gemeenten: pak het thema circulaire economie nét zo voortvarend op en steun initiatieven zoals deze!