Maak kans op een Circular Award – Inschrijving geopend!

16 november 2021

Bedrijven, gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en vele andere organisaties zijn bezig met de transitie naar de circulaire economie. Is in jouw organisatie dit jaar een prachtig circulair project ontstaan? Maak kans op een Circular Award! Inschrijven kan tot en met 10 december 2021.

In een circulaire economie worden grondstoffen en materialen zo lang en goed mogelijk gebruikt. Bedrijven en (semi-)publieke organisaties spelen een cruciale rol bij het realiseren van deze nieuwe economie. Bedrijven bezitten de innovatiekracht en ondernemingszin om de oplossingen van morgen te ontwikkelen. Publieke organisaties zijn essentieel, vanwege hun inkoopkracht en omdat kringlopen vaak op lokaal of regionaal niveau zullen moeten worden gesloten.

Voorbeelden op het schild
We willen elkaar inspireren met impactvolle voorbeelden. We willen circulaire koplopers op het schild hijsen. Daarom organiseert het Versnellingshuis Nederland Circulair! dit jaar voor de vijfde keer de Circular Awards.

Circular Award Public
Voor de Circular Award Public komen alle circulaire projecten van (semi-)publieke organisaties in aanmerking. Denk aan gemeentes, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, Rijksvastgoedbedrijf en Rijkswaterstaat. Dit kan variëren van een circulaire gebiedsontwikkeling tot een circulaire tender of een circulair ‘kunstwerk’.

Circular Award Business
Voor de Circular Award Business komen zowel projecten, producten, diensten als gehele bedrijven in aanmerking. Als jouw bedrijf circulaire impact maakt, dan komt het in aanmerking. Nieuw dit jaar is dat we deze categorie splitsen in één voor grote(re) bedrijven en één voor kleine(re) bedrijven.

Op zoek naar Circular Heroes
Dit jaar vestigen we wederom de aandacht op mensen die in een bepaalde regio, sector of community langdurig circulaire initiatieven ontplooien én uitvoeren. Deze editie zijn we speciaal op zoek naar stille krachten. We belonen juist de mensen die niet zo zichtbaar zijn, maar die het thema CE buiten hun bubbel weten te brengen. Wie nomineer jij?

Inschrijving
Inschrijven kan tot en met 10 december 2021 via de website van de Circular Awards. Daar is ook meer informatie te vinden over de criteria en procedure.

Schrijf je in!

Tags: