Schrijf je in voor de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

24 november 2021

Schrijf je in voor de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20

Heel veel ondernemers in de provincie Utrecht zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven in de provincie Utrecht op de kaart te zetten en elkaar te inspireren organiseren VNO-NCW Midden, provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelregio Utrecht, Cirkelstad en Circularities de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20. Organisaties kunnen hun circulaire innovatie aanmelden tot 23 december!

Circulair ondernemen is de toekomst. In een circulaire economie wordt de waarde  van producten en diensten maximaal behouden en negatieve effecten voorkomen. Heel veel ondernemers in de provincie Utrecht zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven in de provincie Utrecht op de kaart te zetten en elkaar te inspireren organiseren VNO-NCW Midden, provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelregio Utrecht, Cirkelstad en Circularities de Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20. Organisaties kunnen hun circulaire innovatie aanmelden tot 23 december 2021 17.00 uur op www.utrechtsecirculaireinnovatietop20.nl

Jury beoordeelt inzendingen
Circulaire innovatie gaat niet alleen over producten, maar ook over diensten, projecten of concepten. Alle organisaties die werken aan circulaire innovatie kunnen zich aanmelden. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, mate van samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter. De jury bestaat uit Klaske Kruk (Circular Hero en oprichter Circularities), Rients Schuddebeurs (Rabobank Utrecht), Esther Loman (MVO-coördinator Kuijpers) en Saskia Bossink (ROM Utrecht Region).

Op 11 februari 2022, in de week van de Circulaire Economie, maakt de jury de Top 20 bekend. Via een livestream kan iedereen dan stemmen op zijn of haar favoriete innovatie voor de publieksprijs.

De Utrechtse Circulaire Innovatie Top 20 is een samenwerking van VNO-NCW Midden, provincie Utrecht, ROM Utrecht Region, Cirkelregio Utrecht, Cirkelstad en Circularities.

Tags: