Test jouw duurzame innovatie afkomstig uit de regio Utrecht dit najaar op een living lab of festival?

Test jouw duurzame innovatie afkomstig uit de regio Utrecht dit najaar op een living lab of festival?

Innofest is er voor ondernemers die impact willen maken. Wil je jouw product of dienst binnen het thema ‘gezond gebouwde omgeving en/ of de energietransitie’ naar de markt brengen of door ontwikkelen? Vroegtijdig testen in de praktijk brengt belangrijke innovatieve oplossingen sneller op de markt.

12 augustus 2021

Testen, testen, testen

Assumption is the mother of all fuck-ups. Daarom gelooft Innofest zo heilig in het belang van testen. Negen op de tien innovaties falen, omdat een prototype onvoldoende is getest, voordat het de markt opgaat. Dit kost ondernemers een hoop tijd, geld en energie. Daarom helpt Innofest startups met het vormgeven van een succesvolle test en koppelt ze aan living labs. Dit zijn testlocaties die zo dicht mogelijk bij de realiteit komen.

ValidatieLab Utrecht

In de regio Utrecht zal Innofest de komende twee jaar elk jaar 8 start- en scale-ups begeleiden bij het testen op diverse living labs. Het Innofest Validatielab werkt met ‘challenges’. Organisaties die binnen de sectoren energie en bouw actief zijn, dienen vraagstukken in waar ze tegenaan lopen of niet uitkomen. De best passende start- of scale-ups worden geselecteerd, doen mee aan het programma en inspireren de organisaties om tot oplossingen te komen. Tegelijkertijd biedt dit ondernemers kansen om in contact te komen met potentiële afnemers. Win-win dus.

Bang voor de maatregelen in je portemonnee? No worries. Wij nemen de kosten voor de productie voor onze rekening.

Meld je als start- of scale-up aan voor een test en verzamel bewijslast voor je volgende stap!

Interesse? Meld je aan voor 1 september en wordt een deelnemer aan het ValidatieLab Utrecht.

Contact melanie@innofest.co voor alle vragen die je hebt. Meer informatie kun je hier vinden.