Twee jaar WaardeRing: lees er alles over in het magazine!

Twee jaar WaardeRing: lees er alles over in het magazine!

Circulair ambachtsnetwerk WaardeRing viert dit jaar haar tweejarig bestaan. Dat werd in september al gevierd met het WaardeRing Pop Up Fest, maar deze week werd er ook nog eens een magazine gepubliceerd. De boodschap: ‘WaardeRing werkt!’ 

2 december 2021

Flinke groei

In twee jaar is het circulaire ambachtsnetwerk flink gegroeid: WaardeRing bestaat nu in 5 gemeenten en telt maar liefst 40 partners. Het uitgangspunt van het netwerk is nog steeds hetzelfde: nieuwe kansen en oplossingen zoeken voor afgedankte producten. WaardeRing creëert ook kansen voor mensen door de inzet en opleiding van kwetsbare doelgroepen. Via het magazine krijgen we een kijkje in de keuken van dit bijzondere project. 

Proeftuin van de circulaire economie

In het magazine lees je interviews met de mensen die zich al twee jaar lang inzetten voor WaardeRing. Juist in die samenwerkingen zit de kracht van WaardeRing: de lijntjes zijn kort. Onderwijs, overheid en ondernemers vinden elkaar via WaardeRing om samen tot mooie circulaire resultaten te komen. ‘WaardeRing is een proeftuin, eigenlijk nog meer een speeltuin van de circulaire economie, waarin heel mooie dingen ontstaan.’ aldus projectleider Maarten van Dongen. 

Lees het magazine hier

Het magazine is te vinden op de website van WaardeRing.