Vacature: Professioneel Struikrover in jouw regio

21 maart 2022

Professioneel Struikrover worden in jouw regio

Stichting Struikroven zoekt in elke regio van Nederland een Roversbende: een team van minimaal 3 professionals die samen verantwoordelijk zijn voor Struikroofacties, de Roverstuin en de community in de regio.

Vacature staat open voor mensen uit heel Nederland die:

  • Groenkennis hebben en deze kunnen inzetten tijdens Struikroofacties. Je vindt het leuk om bewoners te enthousiasmeren groener te denken en te doen.

    en/of

  • Goed kunnen overtuigen en verbinden: kwartiermakers! In elke regio moeten woningcorporaties, projectontwikkelaars, gemeenten en bewoners te weten komen over Struikroven en met elkaar in verbinding worden gebracht.

    en/of

  • Kwaliteiten hebben als opbouwwerker/ community builder: Je gaat de community van vrijwilligers, buurtbewoners en initiatieven onderhouden en uitbreiden in de regio.

Het gaat hierbij niet om een vrijwilligersfunctie, maar om een betaalde (deeltijd) functie. Struikroven gebeurt altijd in opdracht van een woningcorporatie, projectontwikkelaar of gemeente en de roversbende van Stichting Struikroven krijgen voor deze projecten betaald.

Iets voor jou? Meld je dan uiterlijk 4 april 2022 aan voor de opleiding van de Struikroven Academy en ga aan de slag in jouw regio!