Zomeractie op vergaderruimtes van The Green House

Zomeractie op vergaderruimtes bij The Green House

Van 20 juli tot en met 30 augustus biedt restaurant The Green House een exclusieve zomeractie voor vergaderruimtes. Deze circulaire vergaderruimtes bieden een inspirerende omgeving tegen een speciaal all-in tarief deze zomer.

16 juli 2020

The Green House is een restaurant in Utrecht op loopafstand van Utrecht Centraal station. Het restaurant is bijzonder doordat het ingrediënten uit eigen urban farm en uit de regio gebruikt in haar gerechten. Daarnaast is het volledig circulair gebouwd, met hergebruikte materialen.

Tijdens deze zomer biedt The Green House haar circulaire vergaderruimtes aan om elkaar weer in het echt te kunnen ontmoeten. Er zijn op dit moment 2 multifunctionele ruimtes beschikbaar die ingericht zijn volgens de richtlijnen van het RIVM. Deze ruimtes hebben een capaciteit van 10 en 16 personen (exclusief de sprekers).

De zomeractie van dit arrangement bestaat verder ook uit:

  • Zaalhuur op basis van 4 uur in 2 dagdelen (van 8.30 – 12.30 uur of van 13.00 – 17.00 uur).
  • Koffie, thee, l’eaukaal water en koekjes in de zaal gedurende 4 uur.

Er is daarnaast ook de mogelijkheid om het arrangement aan te vullen met een heerlijke groene lunch voor extra energie én inspiratie. Voor €38,75 per persoon is het arrangement al te boeken.

Bent u geïnteresseerd? U kunt deze actie boeken via email of telefoon onder vermelding van ‘zakelijk zomerarrangement’.

Email: hanneke.brouwer@albron.nl

Telefoon: 06 – 50 65 42 19

Adres: Croeselaan 16, Utrecht