Voordeelpagina deelnemers Postcode Loterij

Welkom op de voordeelpagina voor deelnemers van de Postcode Loterij

Op servicepunt-circulair.nl zetten de Natuur en Milieufederaties bedrijven op een rij die afval en grondstoffen hergebruiken. Zoals Atelier Vanhulley waar kwetsbare vrouwen worden opgeleid om van ingezameld textiel nieuwe producten te maken. Bijvoorbeeld deze frisse was- en strandtas, gemaakt van overhemden. Elke tas is uniek.

Kortingsactie
Als Postcode Loterij deelnemer ontvang je namens Vanhulley en de Natuur en Milieufederaties 3 euro korting op deze was- en strandtas. Met code uit de Voordeelagenda betaal je geen € 17,95 maar € 14,95 ex. verzending.

Bestel de tas met korting*

* De kortingscode voer je in als je bestelling definitief geplaatst is in het winkelmandje. Klik onder de knop ‘Bestelling plaatsen’ op het pijltje bij ‘Kortingscode toevoegen’

Deze aanbieding is geldig tot 1 januari 2024 zolang de voorraad strekt, niet inwisselbaar tegen contanten en niet in combinatie met andere aanbiedingen.

Over VanHulley

Er wordt hartstikke veel textiel vernietigd, zonde! Vanhulley weet wel raad met deze gebruikte kleding. Elke Vanhulley wordt gemaakt in het naaiatelier in Groningen. Daar maken de vrouwen van Vanhulley fantastische boxershorts, strandshorts, slaapshorts en broekjes voor de allerkleinsten. Naast het opdoen van werkervaring volgen ze een opleiding en bouwen ze een netwerk op.

Lees verder op www.vanhulley.com